Nye 7700Hundborg designs i shoppen – Oktober 2020

Nye 7700Hundborg designs er landet shoppen. Efteråret er ankommet og vinteren banker på døren. Derfor har vi også tilføjet to nyheder i vores shop. Den ene egner sig rigtig godt til den kolde tid der venter, mens den anden er lidt mere en frisk sag.

YOU SHOULD HAVE BEEN HERE TOMORROW

Lad os introducere vores sweatshirt “You Should Have Been Here Tomorrow”. En lækker sandfarvet sweatshirt med et stort 5 farvet tryk på brystet. Sweatshirten er unisex og kan bruges af både børn, kvinder og mænd. Historien bag tykket er inspiration af det gamle surf udtryk: “You should have been here yesterday”. Første gang vi stødte på det udtryk var i den legendariske surf film “Endless Summer”. Filmen er instrueret af Bruce Brown med blandt andet Robert August og Mike Hynson på rollelisten som surfere. Filmen kan betragtes som en dokumentar hvor de rejser jorden rundt på jagt efter gode bølger og sommerligt klima. Det var dengang våddragten stadig var en nyere opfindelse og langtfra så behagelig og varm som nu om dage. Undervejs på turen besøger de blandt andet Senegal, Syd Afrika, Australien og Tahiti – alle steder som nu er kendte for deres gode bølger.

Mange surfere er kronisk ramt af FOMO, hvor det helt specifikt drejer sig om angsten for at gå glip af gode bølger. Der er ikke noget værre for en FOMO ramt surfer som tager til havet, at høre at de skulle have været der i går og ikke i dag. Vi kan godt lide at gøre tingene omvendt og derfor er vi kommet op med vores design, “You Should Have Here Tomorrow”. Hvis bølgerne først er gode i morgen kan man stadig nå at fange dem.

Printet på brystet forestiller udsynet fra en “tube” oplyst af solen. Et drømmesyn for de fleste surfere og noget som forbindes med god surf.

You should have here tomorrow – don’t worry the waves are coming.

7700Hundborg T-shirt

Den friske sag er vores t-shirt design “7700Hundborg”. Vores første “Brand” t-shirt som er trykt på en baggrund bestående af en mint-grøn t-shirt. T-shirten er en tribute til Hundborg, Thy. Et fancy design og en frisk farve, som vi mener gør dig til en god repræsentant for Hundborg.

7700Hundborg T-shirt på Århus Ø
Tribute to Hundborg.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *