HANDELSBETINGELSER

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

7700Hundborg ivs
Bernhardt Jensens Boulevard 109 st.,
8000 Aarhus
Danmark
info@7700hundborg.dk
+45 29 44 47 18

CVR: 37522015

Pengeinstitut: Sparekassen Thy, Hundborg
Reg. nr.: 9129
Kontonummer: 4041046

FORTRYDELSESRET

De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os:

 7700Hundborg ivs, 
Bernhardt Jensens Boulevard 109 st.
8000 Aarhus,
tlf. +45 29 44 47 18,
salg@7700hundborg.dk, 

Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). De kan anvende vores standardfortrydelsesformular, som de finder under bilag A i de vedhæftede handelsbetingelser i Jeres ordrebekræftelsen. Eller, De kan udfylde og indsende fortrydelsesformularen ved at klikke her . Hvis De anvender denne mulighed, kvitterer vi omgående på et varigt medium (f.eks. pr. e-mail) for modtagelse af en sådan meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. Vi tibagefører betalingen igennem det samme betalingsmiddel som De anvendte oprindeligt til at placere ordren.

De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne

De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Hvis De undlader at afhente deres forsendelse med bestilte produkter betragter vi det ikke som De fortryder deres køb.

PRISER

Alle priser nævnt på denne hjemmeside er angivet inklusiv 25% dansk salgsmoms og afgifter.

Priser angivet for alle produkter er eksklusive leveringsomkostninger.

FORBEHOLD

7700Hundborg.dk tager forbehold for pris- og trykfejl og forbeholder sig ret til uden varsel at ændre gældende priser samt prisstruktur.

LEVERINGSBETINGELSER

7700Hundborg bestræber sig altid på at overholde en leveringsfrist på 14 dage (med mindre andet er angivet for den specifikke vare).

Leveringsstedet er på din adresse eller et udleveringssted efter dit valg. Bestillinger sendes med enten PostNord eller GLS efter dit valg og prisen for fragt følger deres gældende takster.

7700Hundborg.dk kan ikke blive holdt ansvarlig for evt. forsinkelse af pakke grundet post.

7700Hundborg.dk gør altid sit yderste for at overholde en aftalt leveringsfrist, men er ikke forpligtet til at erstatte tab som følge af en eventuel overskridelse af den angivne leveringsfrist.
 

Force majeure: Strejke, lockout, brand eller anden force majeure, der direkte eller indirekte har indflydelse på ordrens gennemførelse, berettiger 7700Hundborg.dk til at udskyde leveringen.

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi gør opmærksom på, at 7700Hundborg.dk til enhver tid følger den gældende lovgivning for behandling af firma- og personoplysninger, hvorfor alle informationer behandles fortroligt. Det vil til enhver tid være muligt personligt at få oplyst eventuelle registrerede informationer samt få dem slettet, såfremt dette ønskes. Ingen informationer kan på noget tidspunkt videregives eller sælges til tredje part. Se mere I 7700Hundborgs Privatlivspolitik.

REKLAMATIONER OG MANGLER

Der er 2 års reklamationsret efter købeloven. 

Ved reklamation bedes De henvende dem skriftligt til salg@7700hundborg.dk med det pågældende ordrenummer og en beskrivelse af hvad reklamationen drejer sig om, hvorefter vi vil behandle sagen.

Ved berettigede reklamationer dækker vi omkostninger i forbindelse med returforsendelse. Dog kan vi bede dig som kunde lægge ud for disse omkostning. 

Da vi primært sælger tøjprodukter, skal du være opmærksom at slid med tiden vil forekomme som følge af brug og vask produktet. Med slid menes at tekstiler og tryk med tiden vil fremstå anderledes end da produktet var helt nyt. Vores ambition er at levere kvalitetsprodukter som modsvarer prisen og som har en lang levetid. Føler du ikke at produktet lever op til dine forventninger, bedes du straks kontakte os og vi finder en løsning. 

COPYRIGHT OG OPHAVSRET

Alle rettigheder og ophavsret til designs som sælges i webshoppen på 7700hundborg.dk tilhører 7700Hundborg.dk.

VÆRNETING

Tvist mellem 7700Hundborg.dk og kunden afgøres efter dansk ret med Århus Byret som værneting.

BETALINGSBETINGELSER

Enhver ny kunde betaler netto-kontant med mindre andet er aftalt.

Betalingen trækkes først når vi afsender dine varer. 

Vi modtager betaling med VISA, Mastercard og American Express.